Veden lapsi

Runoilija Yunina

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 22.10.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Chisu - Yksinäisen keijun tarina
 

Laineiden liplatusta
alla tammen lehtiverhon
Enkelin siiven havina
taivaan kuiskausten alla.

Siinä heinikossa hiipi
kyyhky kaunein taivaiden
laulujansa lauloi
lapsi, pieni tyttönen.

Jokin silti yhä painoi
alas lapsen pään
murheen käärme katala
alkoi ryömimään.

Pieni lapsi luovuttaen
haukkui maailmaa.
Vielä hieman empien,
koski veteen varpaallaan.

Murhe lienee jokaisen,
pettymys taas tuo.
Kun yksi lapsi täällä taas
matkaa Isän luo.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Yunina Sinä 24.12.2011 0 Runo
Yunina Veden lapsi 14.12.2011 0 Runo
Yunina Ilta 3.11.2011 0 Runo
Yunina Elämä 4.10.2011 0 Runo
Yunina Unelma 13.9.2011 0 Runo
Yunina Sokea 13.9.2011 0 Runo
Yunina Minä 12.7.2011 1 Runo
Yunina salaisuus 12.7.2011 0 Runo
Yunina Rumilus 11.7.2011 0 Runo
Yunina Itsemurhaajan unelmapäiväkirja 11.7.2011 0 Runo