Siniset sanat

Runoilija kylkiäinen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.10.2006
Viimeksi paikalla: 20.9.2017 14:02

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sanoilla voi koskettaa toista näkemättä.
 

Sinisen hämärän hetkessä,
salaisuuttani hellin.

Sanojasi hymyillen mietin,
voisinpa kuulla.

Sormenpäilläni koskettaisin
huultesi kaarta.

Sanasi söisin,
sisälleni tallettaisin.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Sinisyys, sanoissakin -
on niin niin ihanaa <3
Suloinen runo, kiitos.

tuli hyvä olo

Hetki suloinen, herkkä ja kaunis.
Haaveiden sinihetki on hyvä hetki,
siitä lähtee unelmien retki :)

Pidän runostasi kauniista!

Tämä on niin herkullisen makusteltava, että sietää hyvinkin olla esillä vaik jatkuvasti.

Syötävän hyvä tämä on.

Herkkää ja kaunista

Säeparit kuin hengittäisi läheisyyttä happirikasta läheisyyttä...Kuin olen kuullut sanottavan "siniset ajatukset"

Herkkä rakkausrunojen aatelinen

Somasti sinisävyinen sinisin alkukirjaimin riveissä.

Kaunis runo

Oih <3

oi kuinka ihanan salaperäistä ja kutkuttavaa. Ihana!

 

Käyttäjän kaikki runot