Joulumuisto

Runoilija kylkiäinen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.10.2006
Viimeksi paikalla: 20.9.2017 14:02

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sanoilla voi koskettaa toista näkemättä.
 

Jokaisena jouluna
muistelen Sinua isä,
viimeistä jouluasi.
Siihen kuului perhe,
jouluruoka, -kuusi, -lahjat
ja Sinä Isä.

Selite: 
Isän ikävä iskee joka joulu, vaikka siitä on aikaa.
Kategoria: 
 

Kommentit

ei ole kielletty
ikävöimästä
rakkaitaan

jaksamista!

Lämmin runo

 

Käyttäjän kaikki runot