Kuvitteellista

Runoilija kylkiäinen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.10.2006
Viimeksi paikalla: 20.9.2017 14:02

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sanoilla voi koskettaa toista näkemättä.
 

Pihakeinussa uneksien
katselen taivaan pilviä,
kaksi pilveä toisiaan lähestyy
kuin suudellen toisiaan,
kunnes yhtyvät toisiinsa.

Selite: 
Poutapäivän riemuja.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

todellakin, hienosti tunnelmoit näkemääsi, rentouttavaa on seurailla pilvien kulkua taivaalla

Näin ne pilvet toisiaan takaa ajavat ja välillä yhteen käyvät.

Sulous! Ihana hetki!
Kesällä on ihana katsella pilviä ja kuvitella kaikenlaista.
 

Käyttäjän kaikki runot