Muistojen aarteistoa

Runoilija kylkiäinen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.10.2006
Viimeksi paikalla: 20.9.2017 14:02

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sanoilla voi koskettaa toista näkemättä.
 

Komea pitkä mies
kumartaa minut tanssiin,
puristaa tiukasti itseään vasten.

Tanssin loputtua
katseemme kohtaa,
siinä syttyy tuli ja lämpö.

Askeleemme johtavat ulos
jossa huulemme yhtyvät
kiihkeään suudelmaan.

Hetken keskusteltuamme
päädymme kuitenkin
kumpikin tahollemme.

Selite: 
Kappale joka meidät lumosi oli Dance Me to the End Of Love . Se syöpyi muistoihini - aina kun kuulen kappaleen se vie minut siihen hetkeen uskoen - vastakkaisen osapuolen kokevan samoin. (olimme kumpikin varattuja tahoillamme)
Kategoria: 
 

Kommentit

Oi mikä tunnelma. Hieno teksti.

Ihana runo.

hetkisen huumaa niin kuumaa

Joskus sitä huumaantuu hetkeksi... kaunis runo

Tiedän tunteen,- ihana on runosi !

 

Käyttäjän kaikki runot