Vaikka haluaisin

Runoilija miusamo

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 24.6.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Unelmat on tehty toteutettaviksi."
 

Aamulla tunnen kosketuksesi
vaikka oikeasti minä
tekisin mitä vain, jotta sinä
et olisi siinä vieressäni

Sanoja huulillani
valheita vain
joita lauon, jotta
en sinua satuttaisi

Illalla kysyt,
jäänkö luoksesi
minä vastaan
jään

Vaikka haluaisin olla muualla

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot