Kaipaava sydän

Runoilija miusamo

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 24.6.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Unelmat on tehty toteutettaviksi."
 

Yhä kaikki sinusta kertoo, aallot nimeäsi lainaa
kaipaava sydämeni sen sykkeellään painaa

Kesätaivas järven yllä sinen silmiesi toistaa
hopeaiset tähdet taivaalla, rakas, ne yksin sinulle loistaa
pensaiden villiruusut, rakas, ne myöskin sinun on
vaan turhaan odottaa ruusut, tähdet, rakastettu,
turhaan odottaa, että kulkisit polkua vielä, etten olisi niin unohdettu

Läntiset tuulet pyyhkii yli ulapan hämyisen pinnan
kun laskevan auringon myötä palaa veneet rinta rinnan

On maisema aivan sama kuin silloin kun kuljimme kerran
vaan polulta iäksi poissa on jotain muistojen verran

Perhosten siivillä me kuljimme
ei rakkautemme koskaan katoa, niin luulimme
sateenkaaren päätä etsimme
löytämättä koskaan kuitenkaan edes toisiamme

Yö hiipii hiljaa luokseni
kun katselen polkua unohdettua
Vaikka maisema on aivan sama,
sieltä silti poissa jotain somaa on

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot