Vielä täällä

Runoilija miusamo

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 24.6.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Unelmat on tehty toteutettaviksi."
 

En tosiaan ole varma
olenko kuollut vai elossa
joskus sitä tosissani mietin
etenkin kun ikkunan öisin avaan

Joskus se olit sinä
joka minua sylissä piteli
Joskus se olit sinä
joka minun hiuksiani hyväili
nyt se on pelkkä tuulenvire
sillä sinua ei enää ole
se on pelkkä tuulenvire
sillä sinä olet aave
jossakin kaukaisuudessa

Ne luulee ettet sinä ole enää täällä
Minä tunnen sinut vieläkin
Hiivit luokseni
niin kuin silloinkin
enkä minä tunne
enää pelkoa
koska sinä olet taas tässä
koska se ei ole enää tuulenvire
joka hiuksiani hyväilee

Sekoan sinuun
kuin pieneen pyörremyrskyyn
en tiedä enää
missä on taivas, missä maa
minun maailmassani
on olemassa vain sinä

Ne luulee minua hulluksi
ne luulee tätä hulluudeksi
ja nauraa kun sanon
että sinä olet yhä täällä

Ne ei näe sinua
Miksi näyttäydyt vain minulle?
Minä olen yhä täällä
Tiedät sen
Sillä sinäkin olet

En usko muita
jotka sanoo minulle ettet sinä ole täällä
sillä minä tunnen sinut
sinun kätesi, jotka kietovat minut syleilyyn
tunnen sen joka yö
jokainen aamu
jokainen hetki
yhä vieläkin

Ne vain puhuu sinusta
minä en puhu
sinusta
koskaan
vaikka ne tietää
että tunnen sinut vieläkin

Ne puhuu siitä, kuinka paljon
sinä rakastit talvea
aurinkoa
minua

Ne puhuu siitä, kuinka paljon
sinä inhosit koulua
kokeita
stressiä

Ne puhuu siitä, kuinka vaikeaa
sinun oli öisin nukahtaa
koska heräsit painajaisiin
ne puhuu siitä, kuinka sinä
kaipasit minua silloin
kun olin poissa
ja silloinkin kun olin lähelläsi

Ne puhuu siitä, kuinka paljon
rakkauteni sinulle merkitsi

Minä en puhu mistään
millään ei ole järkeä
koska sinä et ole tässä
jakamassa tätä kaikkea kanssani
ja samalla minusta tuntuu
että sinä olet täällä

Kerro minulle
oletko täällä vai jossain muualla?
Olenko minä hullu?
Jos olen hullu, mikä sinä olet?

Minusta tuntuu
että olen lintunen
matkalla sinne,
missä sinäkin olet nyt
toivon
että siipeni kasvavat
ja pääsen irti kahleistani
ja pystyn lentämään
ikuisuuteen kanssasi

Olen varma
ettei edes kuolema
pysty meitä kunnolla
erottamaan

Sillä sinä olet ehkä
vielä täällä

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot