Nimetön

Runoilija lousy protozoan

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.10.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

NEVER NEVER NEVER MIND
 

Vaikka en anna kenenkään koskettaa
tykyttäviä ranteitani
kaipaan alle ja viereen

Niin
eihän sinussa kukaan pysy eikä
sinuun kukaan pysty

Pieninä palasina kannan itseni eteesi,
vilkaiset kerran sanomatta mitään
Käännyt selin ja puhut:

"vannon etten koskaan jää paikoilleni"

Hassua etten koskaan nähnyt sinun liikkuvan
(jo valmiiksi kuollut)

Suljen oven ja astun rappukäytävään,
huomaan sittenkin olevani ehjä

Vielä on mahdollisuus juosta
neonvaloihin ja nauraa

onnesta

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot