Nimetön

Runoilija lousy protozoan

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.10.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

NEVER NEVER NEVER MIND
 

Kirjoitan kuin hullu
kello näyttää nollaneljänollakuusi
hiljaisuus
ja talon äänet
joka ei enää ole koti

enkä uskalla nukkua, pelkään tukehtuvani

Diskovalot silmäluomien sisäpuolella eikä
niiden rytmiin sovi blues
Yksinäistä psykedeliaa pakoon
sukkapuikot korvissa

Sanotaan että koti on siellä missä sydän
-mitä jos on hukannut omansa?

Näiden kaartuvien seinien sisäpuolella vain kissa saa
päivittäin kuulla olevansa rakastettu

Yhdeksänä yönä seitsemästä en osaa nukkua
ja jos sattumalle jää varaa miinuslukuinen summa
näillä mahdollisuuksilla lienee turha pelata
Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

wow, osaat todella kirjoittaa. Vahvaa tulkintaa, josta pidin.

Taidokas vahva runo unettomuuden syöväreistä.

Pidän tästä runosta..siinä on vahvaa tekstiä ja hyvää pohdintaa:-)))

Vahva runo! Pidän pidän todella...:)

wow, osaat todella kirjoittaa. Vahvaa tulkintaa, josta pidin.

Taidokas vahva runo unettomuuden syöväreistä.

Pidän tästä runosta..siinä on vahvaa tekstiä ja hyvää pohdintaa:-)))

Vahva runo! Pidän pidän todella...:)

 

Käyttäjän kaikki runot