maa ilmasta

Runoilija lousy protozoan

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.10.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

NEVER NEVER NEVER MIND
 
Maailma ei mahdu sanaan maailma,
siksi on parempi hajottaa

maa
ilma

Lennetään kadonneisiin kaupunkeihin ja
unohdettuihin maailmoihin
jokaisella on kipupiste ja
jokainen kuolee joka vuosi
se on lääke sen omaan sairauteen

Maailma on sekaisin
mene sekaisin sen mukana ja anna
Berliinille tai Varsovalle mahdollisuus

Hautaa rikkinäisyys vulkaaniseen tuhkaan ja
lennä kanssani, Josephine

MAAILMA on sun. Ne molemmat.
Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot