Nimetön

Runoilija lousy protozoan

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.10.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

NEVER NEVER NEVER MIND
 

Etsin itseäni läheltä rantaviivaa
sieltä missä kahdeksantoista kuukautta sitten
jouduin luopumaan pelastuksesta

alle vuodessa minusta tuli lennoton
ja sisältäkin epäviehättävä

Tahmea tanssilattia ojentaa minut kenelle tahansa
vain jotta saisin tuntien päästä
itkeä kaakeleita ja tuuletettuja tyynyliinoja vasten,
vannoa ettei enää ja että
tästä lähtien en etsi

Hukutan itseni sanoihin kun todellisuus
ei tarjoa turvaa

vain vääränsävyistä huulipunaa
ja esineellistyneen minäkuvan

Puoli viideltä aamulla vastaan
lääkepurkin kutsuun, vastaan
teoistani mielenterveydellä ja kirjoitan
huonoja runoja

Eihän minun kanssani voi keskustella
minä en tiedä mitään

"Rakkaus on itsemurhaa eikä kukaan
enää nykyään lue kirjoja"
Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot