heikko rakastaja

Runoilija lousy protozoan

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.10.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

NEVER NEVER NEVER MIND
 

Koko sydämen vietyään ei kirja
vieläkään rakasta takaisin eikä
minun mieleni tiedä mistä muualta etsiä

Koko elämä kansien välissä missä
sanat eivät huku

Sano mitä tahansa,
tällaisilla asioilla on merkitystä

sillä mitä Patti Smith laulaa
ja miten
tai sillä kuinka hiljaisuus saa
tärykalvot halkeilemaan
ja että kahvi saa jäähtyä ja savukekin
palaa loppuun

Jos kirjoittaminen on ensirakkaus
ei sitä pääse pakoon vaikka haluaisi
Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot