Tähdissä sinun kasvosi

Runoilija e15c0257a3ef015c8497e5ad42bdff4e

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.10.2006
Viimeksi paikalla: 4.10.2018 8:22

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
20.4.2024

      Ei oven takana sinua odota
      Iloinen ystävä kädessään kukkia
 

Kun katson tähtiä
muistan sinut
Kun haistan valkopippurin
muistan sinut
Kun puhutaan huumeista
muistan sinut
Kun tulen hautausmaalle,
tulen tervehtimään sinua

Peltoaukealla ajaessa,
suuri sininen sametti
levittäytyy pienine pisteineen

ja olen varma,
että näen kasvosi tähdissä

Minun on niin ikävä sinua,
kylmä koura puristaa keuhkojani
ja haluaisin huutaa tuskasta

Miksi sinun piti, miksi minä en
viimeinen huokaus huuliltasi,
ja katosit tähtitaivaaseen

Selite: 
Milloin ikävä muuttaa muotoaan, jotta sitä on helpompi kantaa?
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot