Äitiys

Runoilija e15c0257a3ef015c8497e5ad42bdff4e

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.10.2006
Viimeksi paikalla: 4.10.2018 8:22

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
20.4.2024

      Ei oven takana sinua odota
      Iloinen ystävä kädessään kukkia
 

Vasta muutama kuukausi sitten,
rakastin
olla sekava ja sekaisin
myrkyttää itseäni

Nyt minusta on kasvamassa uutuus
peilikuvassani silitän vatsakumpua,
pelko sykähtelee hiljaisena
Selviänkö minä?

Vasta hetki sitten olin sulaa hulluutta,
kevätlaitumelle laskettu varsa,
joka halusi elää kovempaa kuin täysillä

ja aivan pian

Pitelen sinua rinnoillani, ja olen äiti

Selite: 
Sekavia ajatuksia äitiydestä, ja äidiksi kasvamisesta :3
Kategoria: 
 

Kommentit

Onneksi olkoon..:-) vilpittömän hieno runo..

Ihanaa! Nauti elämän mittaisesta retkestä, koulusta jonne kaikkia ei lasketa! :)

 

Käyttäjän kaikki runot