Tähdet katoavat katuvaloihin

Runoilija e15c0257a3ef015c8497e5ad42bdff4e

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.10.2006
Viimeksi paikalla: 4.10.2018 8:22

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
29.3.2024

      Ei oven takana sinua odota
      Iloinen ystävä kädessään kukkia
 

Meteliä hipova hiljaisuus
piiskaa korviani katsoessani

tavoittamattomalle tähtitaivaalle

Jonka pienet tulipallot
valuvat katuvaloihin
häviävät

Samoin minä tahtoisin kadota
unohtaa hukkua olla poissa

Aina silloin kun sydäntä särkee

liian paljon

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot