Veikö tähdenlento kaiken toivon?

Runoilija e15c0257a3ef015c8497e5ad42bdff4e

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.10.2006
Viimeksi paikalla: 4.10.2018 8:22

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
29.3.2024

      Ei oven takana sinua odota
      Iloinen ystävä kädessään kukkia
 

Kullanvärisen taivaan alla
suutelen tuulta ja

maistan sinut

Minne katosivat vuodet?
Veikö tähdenlento kaiken toivon?

Yksinäinen ilotyttö kadulla
tärisee kalpeana
kylmästä vai vieroitusoireista?

Minä muutuin.
Sinä muutuit.
Kaikki entinen on enää
muisto valokuvissa ja
talletettuna arpisiin ranteisiin

Kyllä minä hymyilen
mutta luuletko tosiaan

sen tarkoittavan onnea?

Selite: 
vanha.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot