Ydinräjähdys pään sisällä

Runoilija e15c0257a3ef015c8497e5ad42bdff4e

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.10.2006
Viimeksi paikalla: 4.10.2018 8:22

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
24.4.2024

      Ei oven takana sinua odota
      Iloinen ystävä kädessään kukkia
 

Peto minussa tahtoo vapaaksi
pääni sisällä tapahtuu
tuon tuosta jonkin asteinen
ydinräjähdys

Sanotaan että mieli on
vankiloista pahin,
minun kohdallani sekään
ei taida päteä

Kehoni pitää riehuvaa
villieläintä vankinaan,
kenties vesikauhuinen susi?

Tahdon hyökätä, satuttaa
ja näyttää olevani enemmän
ettei minua voi kohdella kaltoin

Silti, itken useammin kuin
kukaan voi uskoa
aina kun pimeys laskeutuu
kyyneleet putoavat
ja tahdon vain kuolla

Selite: 
vanha.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot