Tukossa

Runoilija e15c0257a3ef015c8497e5ad42bdff4e

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.10.2006
Viimeksi paikalla: 4.10.2018 8:22

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
29.3.2024

      Ei oven takana sinua odota
      Iloinen ystävä kädessään kukkia
 

Kerron sinulle unistani,
jokaöisistä painajaisistani
nauran vaikka tahdon itkeä
hysteriaa, kaikki on hyvin

Sovitaan ainakin niin

Pelkoa, itsensä sättimistä,
salapoliisityön häpeämistä,
"mutta kun" ja "mutta kun"

Minä en vain enää uskalla luottaa

Selite: 
Rakkaus ei ole kokonainen ilman luottamusta.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot