Ikkunasyvennyksessä

Runoilija Duende

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.10.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Verrattavissa vähäunisen viikonlopun jälkeiseen maanantaiaamuun
 

Otsa painuu lasia vasten
hengitys piirtää ikkunaan
kuvia kylmyydestä

Silmät lentävät taivaassa
tutkivat tähtien maata
luoden polkuja

Hartiat rentoutuvat hitaasti
ottavat vastaan rauhan
ikkunasyvennyksen tarjoaman

Käsi ojentuu vielä
kohti kirkasta näkymää
taivaasta sataa lunta

Selite: 
samaa sarjaa edellisen kanssa, eli enkunkokeessa tein :)
Kategoria: 
 

Kommentit

tykkään runoistas. kirjotat tosi hyvin ja käytät sanoja taidokkaasti. erinomaista!

 

Käyttäjän kaikki runot