Kahtena

Runoilija Duende

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.10.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Verrattavissa vähäunisen viikonlopun jälkeiseen maanantaiaamuun
 

Avatessani oven lattia yrittää syleillä
seisot eteisessä toivottamassa tervetulleeksi
Setoinen naputtaa jalkaa lattiaan

En voi antaa olemattomia matkalippuja
kuuntelet kärsivällisesti mongerrusta
Sentoisen silmät siristyvät uhkaavasti

Aivospagetin silmukat tiukentuvat
huout kärsivällisyyden siitepölyä
Sentoisen käsi lepää mullassa

Taskustani leijaileva peitekappale
saa silmäsi tulvimaan vihdoin yli
Sentoisen refleksi on viskata

Tajuntani hidastaa esineen kaaren
ja päätän sulkea silmäni
ennen kuin elämä pirstoutuu otsaani

Selite: 
pitkästä aikaa :) inspiraatio Samuli Edelmanin Ruma mies kappaleen kahdesta viimesestä sanasta.
Kategoria: 
 

Kommentit

Taitavaa kieltä :)!

Mielenkiintoisia vertauksia ja toisto melkein aina kappaleen viimeisessä lauseessa on mielestäni hyvä. Mukavasti kirjoitettu runo. :)

Ihan yhtä ihastuttavan omituinen kuin novellisikin. :D Saisit kirjoittaa vähän enemmän. ;)

 

Käyttäjän kaikki runot