Ylpeänä lopustaan

Runoilija Duende

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.10.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Verrattavissa vähäunisen viikonlopun jälkeiseen maanantaiaamuun
 

Kävelee kohti tuomiota
nenä pystyssä

katsoen alentuvasti jokaista
seuraamaan uskaltanutta

Seisahtuu eteen valtaistuimen
ylimmän herransa

Ja ilmeenkään värähtämättä
katsoo loppuaan

peukalon kääntyessä alas
osoittamaan valtakuntaa

Selite: 
viimeinen enkunkoetuotanto .D
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot