Uhrilahja kauneudelle

Runoilija Duende

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.10.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Verrattavissa vähäunisen viikonlopun jälkeiseen maanantaiaamuun
 

Arvioivat silmät kuvastuvat
paljastaen karvaan pettymyksesi

Sipaiset hapsottavat hiuksesi kasvoilta
ja sormesi liukuu arville
karvaille uhrilahjoille kauneudellesi
taitamattomalle veitselle menetetylle

Käännät peilin nurinperin
ja myönnät olevasi ruma

Selite: 
minuuttiruno :D
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot