Nimetön

Runoilija dominante

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.9.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

pilvistä putosin liian syvään,
menetin uskoni kaikkeen hyvään.
Vaan tilalle tulee tunne muu,
ei hymyyn taivu taasen suu.
Mitä tekisin, mitä ajattelisin
kun Kaikki päätyy samaan.
Tunne on mitä voimattomin,
en sitä pysty nyt vastustamaan.
Elämän ilonkin melkein kadotin,
kun en tiedä mitä elämältä tahtoisin.
Miks tunteet on yhtä vuoristorataa
ja välillä elämä vaan hiljaa mataa.
Vaivat uudet elämää kuormittaa.
En jaksaisi enää niistä ottaa mittaa.
Vaan vuoksi rakkaiden ihmisten.
Olen täällä,
vielä taistelen.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot