Nimetön

Runoilija dominante

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.9.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sinä rakkaani, kultani, ainoain.
Sua kaipaan ja hellin ainiaan.
Vaikkei nähtäis, ei kuultais, palvon vain sua.
Mitä ikinä meille voi tapahtua,
sen vastaan otan ja ymmärrän,
kierrän kehää tän saman ympyrän.
Joka meille on suotu kuin elämä tää.
Ei selvä oo meille tää määränpää.
Lupaan rakastaa, uneksua sinusta ain,
olethan aina mun ainoa rakkaimpain.
Ei sua suurempaa, kauneinta elämässä oo.
Ilman sua voin vaipua maan koloon.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot