Nimetön

Runoilija dominante

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.9.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Seison pimentyvällä pihamaalla.
Muuntaja surisee, koira kaukana haukkuu.
Lunta satelee, pakkanen kohta paukkuu.
Sinut ottaisin kainaloon lämpöiseen,
kuuntelemaan illan hiljaisuutta.
Ajattelemaan tätä maailmaa ja jotain ihan uutta.
Tämän hetken rauhan haluisin muistaa kanssasi.
Rakas ihminen.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot