Kullalle

Runoilija dominante

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.9.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Valo auringon kalpenee rinnalla sun,
ei se jaksa voittaa sun hymyäs.
Valon päivään tuot kauan kaivatun,
vaikka masennus mielessä pyöris.
Ikinä en voisi sua jättää, en pettää,
valo elämäni olet suurin.
Sinä kultani, Rékani, ainoain.
Elämän iloni suurin!

Selite: 
Vihdoin saapui elämäni rakkaus!
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot