Nimetön

Runoilija dominante

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.9.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Oli kaksi puuta.
Toinen kotimainen,
toinen tuotu muualta.
Ne kertoo yhteistä tarinaa,
ja kuulee ajan havinaa.
Kietoo juurensa yhteen,
ikuiseksi ajaksi.
Rakastan sua, kultani.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot