Nimetön

Runoilija dominante

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.9.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olen vetämätön kello
Viime lyönneistä kulunut on liikaa aikaa
Odotan ja odotan,
että jollain olisi se oikea avain minuun.
Ahdistun ja tuskastun.
Aika kuluu.
Ei kuulu silti tik-tak.

Välillä joku käy luonani, lähelläni.
Kokeilee ehkä avaintaan ja pettyy.
Lähtee pois.

Näin sinut ja sinulla on avain...
kokeilisitko sitä minuun?
Saisitko minut taas mittamaan aikaa.

Sitä kaunista aikaa mikä meille on suotu?

Selite: 
Kipeänä oleminen saa mielenkin maahan ja silloin löytyy sanottavaa... Tosin aina ei niin käy
Kategoria: 
 

Kommentit

vauuuuuuuu

 

Käyttäjän kaikki runot