Jäit sateen taa

Runoilija omenaposti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.9.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

mi razón y corazón no están de acuerdo
 

Kun aurinko silittää poskeani,
käännyn katsomaan
kuivuneita katuja

Olen taas vapaa,
mikään ei kosketa minua

eikä varsinkaan kukaan

Selite: 
otsikko on lainattu Aku Ankasta
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno, tykkäsin :)

En osaa sanoa mitään muuta, kun että suosikkeihin on pakko laittaa. Riittääkö se? :)

 

Käyttäjän kaikki runot