Syksy

Runoilija omenaposti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.9.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

mi razón y corazón no están de acuerdo
 

Vesi pakenee rannoilta
paljastaen hiekkaan tekemänsä merkinnät

Jos saisin elämältä jotain ilmaiseksi
ottaisin sinut

Muistot kuitenkin kellastuvat lehtien lailla
ja lähtevät tuulen mukaan

Nyt aamut ovat tummia,
taivas tähtien ympärillä tummempaa

Tässä uudessa lumessa
ei näy jälkeäkään sinusta

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Riipaisevaa katoavaisuutta runossasi.

Muutoksen syksy. Todella kaunista kuvailua. Pidin etenkin kolmannen kappaleen ensimmäisestä virkkeestä. Mutta kokonaisuudessaankin runo on upea!

Syvällinen ja Haikea.

Hieno Tunneruno.

Oot aika viini, paranet vuosi (tai tässä tapauksessa kerta) kerralta. Ja oikeestaan kans säkeistö säkeistöltä, menin ihan kananlihalle noista kahdesta viimeisestä. Luo lisää, haluun lukee!

 

Käyttäjän kaikki runot