Nimetön

Runoilija omenaposti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.9.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

mi razón y corazón no están de acuerdo
 

Olisi runollista sanoa
että sydämeni on arvilla

mutta ei se ole mahdollista,
sillä sehän olisi paranemisen merkki.

Ihonikin on vielä vereslihalla
sinun pitkistä kynsistäsi

Selite: 
vanha sama tarina
Kategoria: 
 

Kommentit

Murskaavan kipeä runo,
vahva tunnelma.

Sydämenkivun tuntee ja näkee.
Runosi on surullisuudessaankin
erittäin hyvä, pidin kovasti :)

 

Käyttäjän kaikki runot