Talviuni

Runoilija omenaposti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.9.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

mi razón y corazón no están de acuerdo
 

Joinain päivinä tahtoisin määrittää itseni,
tuntea talven läsnäolon painavana kipuna rinnassani
ja luulla kulkevani ikuisessa yössä.
Haluan pelätä oloni turvalliseksi
ja vaihtaa rakkauden välinpitämättömyydeksi,
tuntea niin paljon etten tunne enää mitään.

Kuitenkin mustavalkoisena tippuva sade ja
sen jälkeinen läheisyydenkaipuu
saivat minut huomaamaan,
että ikkunoissa valuvien pisaroiden kautta
maailman voi nähdä ylösalaisin
ja silmiä siristämällä katujen valot muuttuvat tähdiksi.

Tänään olisin halunnut itkeä

Selite: 
talviaa
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot