salattu rakkaus

Runoilija Tuulimylly

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.9.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Yö aamuksi vaihtuu,
kuu mailleen vaipuu.
Sitä unhoita en, tuota hetkeä,
kokemusta rakkauden.

Sun kanssasi kokea olen saanut,
ne monet leikit, hetket surkeuden.

Sulle kertonut olen monet salaisuudet,
pahuudet, sua odottanut vain ikuisuuden...

Millonkahan tajuat sen, sua rakastanut olen koko
elämäni lyhyen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Upea runo, *osui* ja onnea...;)

kaunis ja haikea runo

Tämä on kaunis runo rakkaudesta.
Onnea, olet ehdolla viikon runoilijaksi.

 

Käyttäjän kaikki runot