Ilman kaipuuta.

Runoilija Tuulimylly

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.9.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Pilvet peittää pintaa maan,
ne maahan varjojaan luo.
On harmaa elämä pienen tytön
tuon, tyttö matkaansa taivaltaa,
paljain varpain, heikoin askelin.

On matka pitkä ja vaikea tie, kun aurinko
seuraavan kerran säteitään luo.
Tytön matka päättynyt on, oli hento tyttö tuo.
Ei mieti häntä täällä kukaan, ei kaipuutaan luo.
Tyttö pieni pääsi rakkaittensa luo.

Selite: 
Jokaisen yksinäisen pienen tytön muistolle.
Kategoria: 
 

Kommentit

Kiitoksia ^^
Tämä on todella kaunis, sai kyyneleet silmiin <3

 

Käyttäjän kaikki runot