tahtoni

Runoilija Tuulimylly

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.9.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olet uneni, olet haaveeni.
Vain sinua ajattelen, vain sinua haluan.

Olen vain ihminen, samanlainen
kuin muutkin, en ole virheetön,
en tunnoton.

Anna anteeksi, en halua satuttaa sinua,
en loukata sinua.

Olet kaikkeni, olet elämäni.

Ilman sinua minä en ole mitään.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot