Väsymys

Runoilija Tuulimylly

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.9.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Väsymys
Se vain jatkuu
monta viikkoa, kuukautta taistoa
Oma mieleni, suruni mua vastaan
Voiko rakkaus, uskokaan mua pelastaa
Oon vielä tässä, se vain sun ansiotas
Halua, toivoa, jos kuolema mut ottais,
korjais pois
yhden haavoittuneen mielen, sydämen,
elämän katkenneen kielen

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot