Tilastoharha

Runoilija Muistiinpanomies

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.2.2012
Viimeksi paikalla: 28.7.2020 2:40

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Minulla on mummoni silmät,
mutta voisin vaihtaa ne,
kun haluaisit jotain kylmempää
älykkäämpää, väkevämpää, tyhjempää?

Osaan olla hiljaa,
kysellä paljon kysymyksiä,
johtaa harhaan
Vilppi vilpittömään hauskaan

Totta puhun aina,
kun sanon, kunhan on hyvä olla
ja kadun aina, kun en ollutkaan taipuisa,
vaikka totun kyllä kaikkeen
paitsi siihen eiliseen,
ja sitä edelliseen,
ja siitä takaiseen

Pyydän anteeksi
enkä usko anteeksiantoosi
Toisin kuin uskottelen sinulle

Kerron asioista, annan merkitystä
en tiedä, puhunko aina totta
estääköhän se edes menetystä,
kunhan on, mistä puhua

Mielipiteistäni olen varma
järkähtämätön pikkuvanha,
tai en, jos et siitä pidä
olet usein vakuuttavampi kuin minä

Ja olen vielä ihan menevä,
tykkään kaikenlaisesta
ihmisestä, ruoasta, merestä.
Joesta -
tulvii poikkileikkaus elämästä

Pyörteet liikuttaa lukematonta ajelehtijaa,
hukumme virtaan,
pirstoudumme pisaroina siihen pintaan,
jonka virtaukset rikkovat

Olen havainnoinut sillalta moneen kertaan,
Lasken silloin itsenikin katiskassa tsiljoonan sekaan,
Puuttuvat muuttujat kerratut,
pipetillä kertaalleen virhemitatut
vaan olet maailmani sui generis satu
satunnaisotannan otollisin loru

Pisaroiden kemian kohtaloa,
onko olemassaolomme kromosomeissa,
rakkaus sisäänrakennettuna?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tää on loistava! Mietiskelin ja hymyilin lukiessani ja "oivalsin" et hei, tää on näinkin.. :) Tosi kivasti kirjoitat, sanat soljuu ja se on yhtenäinen - yksinkertaisesti loistava!

 

Käyttäjän kaikki runot