Paratiisilintu

Runoilija Muistiinpanomies

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.2.2012
Viimeksi paikalla: 28.7.2020 2:40

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Katselisin alhaalta,
rakentaisin sinne pesän, hoivaisin kuin jotain vammaista,
haalisin uudestaan kaukaisia katseita,
vaalisin niitä yhteisiä muistoja,
kun pojatkin olisivat jo isoja

Kylmään marraskuuhun sulautuneena,
halo pilvien läpi, kuulaan sateen saattaja
Juuri kun luulin unohtaneeni nämä tällaiset
pilvien päälle kapuamiset,
harhaiset haaveilut ja yötunteihin varatut miljoonasti soitetut, itseeni sotketut sävelet,
soitan teidät uudelleen ja uudelleen

Olen odottanut sinua ikuisuuden

Jos näkisin silmilläsi, näyttäisin minut
Odottavan sateen mukana lentävän jotain kaunista,
ja pilvet kaatuvat sateina entistä sakeampina
Baarijonon kiimaisena junttina

Haluan nähdä sinut yläpuolella
eksyä aarniometsääsi paljasjalkaisena

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot