Muuttolinnut

Runoilija Muistiinpanomies

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.2.2012
Viimeksi paikalla: 28.7.2020 2:40

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Taas lehdet putoavat
Laitoin peiton pussilakanaan
ja otan aikaa
kun pihlajat ovat alasti
puhelin raikaa

Tein pesänkin,
siivosin, luuttusin niin hitosti

Pidän teille ikkunan auki,
tänäänkin tuuli toi sisälle lehtiä
kohta paljaat oksat jäätyisivät
Joka yö on entistä kylmempi

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot