Putkinäkö

Runoilija Muistiinpanomies

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.2.2012
Viimeksi paikalla: 28.7.2020 2:40

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kaikki on hyvin
tänäänkin tein nämä asiat:
luin, kirjoitin, kuuntelin, tervehdin.

Sanoin, että kaikki on kuin ennenkin.
Ajattelin, ai perhana, kun repäsin!

Juttelin,
siis tosi kiva tyyppi
pilkettä silmäkulmassa
aurana lens katraassa!

Siis aattelepa,
ainakin tuhat ihmistä
joista kukaan ei tuntenut
täällä on vielä vihreetä ja sinistä

Kirkko tulee mieleen
nykyään täällä on heikkoja
eikä ykskään oo paatunut,
vaan nämähän kivet vierii
vieri viereen

Nostin ylös kaatuneen
siis tosi kiva tyyppi
ihan oikee löydös

Minä jään tänne.
Kunpa olisitte näkemässä
Kerkeehän sitä
yhdessä kesässä

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot