Polvia myöten suossa

Runoilija Kaunatar

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Siinä he ovat
Onnellisia leikkien
Tulevaisuutta suunnitellen
Polvia myöten suossa

Siellä he ovat
Käsikädessä
Naimisiin menossa
Solmien jo köyttä avioliittonsa kaulaan

Selite: 
Eivät nuo tosiaan edes naimisiin kerenneet kun jo riitely alkoi. Ei tästä mitään tule.
Kategoria: 
 

Kommentit

Äläs sano, voi siitä tullakin

 

Käyttäjän kaikki runot