Jo aikaa

Runoilija Kaunatar

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Siitä on jo aikaa,
kun viimeksi näin sinut.

Sen verran
aikaa,
että viime kerta taisi olla viimeinen.

Mutta minä yhä ajattelen sinua,
matkalla hauskaan,
kun junat sukeltavat
Malminkartanon pimeään asematunneliin.

Selite: 
Siitä on jo aikaa, kun viimeksi todistin taitavani tämän. Sen verran aikaa, etten enää tiedä taidanko.
Kategoria: 
 

Kommentit

"Malminkartanon pimeään asematunneliin", sitä se kyllä on. Kaunis.

 

Käyttäjän kaikki runot