Joku

Runoilija Kaunatar

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Jo kerran olen hukkunut
jo vaeltanut
ja eksynyt

Jo olen ollut
kadotettu
jo olen ollut
odotettu

Jo kerran olen ollut muu
jo kerran olen ollut eri

Mutta kertaakaan
en ole
joku toinen

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Mielenkiintoinen.

Mielenkiintoinen, tosiaan :D Saa ajatukset vaeltelemaan :)

Melkosen tyhjentävä runo, vähän niinkun sanat hävis tän lukemisen jälkee.

Kiva se silti on :)

 

Käyttäjän kaikki runot