Sopusointuja

Runoilija Kaunatar

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ne sanovat
että taivas on rajana.
Silti kuiskivat selän takana.

Ne tahtovat
minut
vetää
suohon.

Ne tahtovat
tappaa tavattomuuden, mutta minä
tahdon luonnonlapsena
luulla
että maailma
soi sopusointuja.

Selite: 
näytelmää varten kirjoitettu biisinpätkä.
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno :)

 

Käyttäjän kaikki runot