Monta monenlaista

Runoilija Kaunatar

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Meitä on massa
Mutta me emme ole yhtä

Meistä on moneksi
Mutta miksi minä haluan

tuntea itseni samaksi?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

pohdiskeleva ja mielenkiintoinen
pieni runonen
antaa ajattelemisen aihetta

 

Käyttäjän kaikki runot