Jäätynyt yksinäisyyteen

Runoilija Syysmyrsky

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.11.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Useasti ajatuksiin vaipuva ja tunteitaan piilotteleva.
 

Kuvittelin kestäväni arjen yksin.
Luulin tietäväni miten siinä onnistun.
Uskoin omaan vahvuuteeni.

Niin nopeasti kuitenkin huomaa
ettei yksin ole ketään luotu olemaan.
En olisi saanut itseäni yksin jättää,
omaan rohkeuteeni luottaen.

Älä sinä ystävä
anna itsesi kylmettyä.
Kun kerran jäätyy kokonaan,
ei sulamaan enää nopeasti saa.

Selite: 
Yksinäisyys painaakin liikaa.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot