En haluakaan tietää

Runoilija Syysmyrsky

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.11.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Useasti ajatuksiin vaipuva ja tunteitaan piilotteleva.
 

Kysyisinkö miksi, jos haluaisin tietää vastauksen?
Haluaisinko tosiaan tietää?
Vastauksia voin arvailla ja kuvitella.
Niitä voin mielyttävämmäksi muokata.
Mutta jos joku sen voisi todella kertoa,
kestäisinkö sen?
En siis kysy.
Pelkäänkö liikaa tietää.
Jos viisaus ei enää olekaan järkevää.
Totuus sai jäädä.
Koetan jatkaa uskoen vastaukseeni.

Entä jos joku osaisi vastata,
olisiko se sittenkin helpotus?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot