Askeleet haaveissa

Runoilija Syysmyrsky

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.11.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Useasti ajatuksiin vaipuva ja tunteitaan piilotteleva.
 

Kuljen mukana viileän tuulen.
Kierrän tähden matkassa revontulien.
Hyppään pilven hopeiselle reunalle
ja sateen mukana maahan laskeudun.

Kasteisella nurmikolla makaan.
Lasken tuhannet tulikärpäset.
Kaislikossa olevaan veneeseen nousen
ja utuiseen järveen annan sen lipua.

Siellä keskellä pehmeän usvan
katselen hiljaa hopeista kuuta
ja mietin minne sitten menisin.
Mitä haluaisin vielä nähdä
ennen kuin aamu valkenee.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot