En halua katua sanojani

Runoilija Syysmyrsky

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.11.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Useasti ajatuksiin vaipuva ja tunteitaan piilotteleva.
 

Täytyykö minun vastata nyt?
Anna minun edes hetki miettiä.
En voi vielä vastata,
sitä voin myöhemmin katua.

Luulet etten halua kertoa
mitä oikeasti ajattelen.
Mutta ei se niin yksinkertaista
pysty olemaan.

Haluan miettiä sitä rauhassa.
Tahdon olla varma sen sanoessani.
En myöskään halua
sinun pettyvän sen kuullessasi.

Sanat täytyy minun valita.
Ettei minun vain tarvitse katua
mitä meninkään sanomaan.
Kun sitä et voi sitten unohtaa.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot